recensies


Lisa Duytschaever 

Zalig om te kunnen werken met iemand met zoveel ervaring! 

Eindelijk iemand 'gevonden' die op dezelfde manier denkt als ik.

Iemand die eindelijk bewijst dat alles kan op een rustige, ontspannen manier. Iedereen zei mij telkens dat ik strenger moest zijn, mij kwader moest maken.

Maar hoe blij ben ik om vandaag te kunnen constateren dat dit allemaal niet hoeft. 

Alles wat ik wil met mijn paard, kan ik evengoed bereiken door mijn gedachten en twijfels aan de kant te schuiven.

En te werken vanuit mijn buikgevoel, elkaar het vertrouwen te geven, werken in het heden, … werken op een ontspannen, rustige manier met heel wat geduld.

Zo komen we er ook wel. Misschien wat trager dan op de strenge manier, maar wat zal deze band 
o-zo-veel-beter zijn! 

En Floor brengt mij precies altijd terug in die goede houding/instelling, waardoor ik terug met een positieve mind vooruit kan.

Een dikke 'hoera' om mensen te tonen en te bewijzen dat het ook op deze manier kan! Landy Lavandin

De juiste woorden weet ik eigenlijk niet te vinden. Waarom niet zou je zeggen. Nou het is simpel; je moet het ervaren, voelen en dan weet je exact wat ik bedoel. Wat ik nu ga beschrijven dekt voor een gedeelte de lading. Het is een absolute positieve lading.

Mijn angstige merrie had heel veel te vertellen. Door haar angst kon zij, vooral onder het zadel, extreem reageren. Daarnaast ontstonden er forse maagzweren en vrat ze haar staldeur op. En ja, ze staat in een kudde gemiddeld 8 a 9 uur in een ruime wei. Maar dat er wat moest gebeuren was wel duidelijk.

De behandeling op afstand heeft echt effect. Het mooie er van is dat ik niet wist wanneer de behandeling startte en ik ondertussen duidelijk zichtbare veranderingen bemerkte aan mijn Friese vriendin. In eerste instantie dacht ik “ wat heeft ze toch ? ze is zo rustig” En ja ik heb haar getemperatuurd , niets aan de hand natuurlijk. Ineens verschijnt dan het verslag in je email met de data van behandelingen. Zelf houd ik altijd een dag/logboek bij voor Veronica en als je dan ziet dat de dagen overeenkomen dat ik veranderingen constateerde is dat echt treffend! 

Het verslag lees je iedere keer opnieuw en iedere keer lees je dan weer iets nieuws of, sterker nog, op dat leesmoment is het van toepassing. Sindsdien is er zoveel veranderd en is ze opener en zelfverzekerder geworden en durft ze haar paardenziel te laten zien aan mij. Ook ik heb hierdoor geleerd om nog meer op mijn gevoel te vertrouwen en is de band die we al hadden nog intenser en inzichtelijker geworden.

Inmiddels heeft Floor haar twee maal op afstand behandeld en is Floor twee maal live bij ons geweest. En alles blijft doorwerken, het voelt alsof je constant een back-up hebt maar ook in het juiste spoor bent terechtgekomen. Met de grondwerk clinics heb ik echt staan te stuntelen en liet mijn merrie aan Floor zien waar ik aan moest werken. Zal je altijd zien dacht ik, altijd gaat het best goed en nu is Floor er en laat ze dit zien. En terecht! want Floor was er om haar en mij te helpen en daar maakte mijn Friese merrie gretig gebruik van. 😁

We zijn er nog niet, maar dat geeft niet. Het is een proces en een pad dat zich ontwikkelt. Met de ondersteuning, liefde voor het paard, inzichten en goede kennis en “know how” van Floor kunnen en durven wij beide verder te gaan!

Floor bedankt! Petra en Alex Hendriks 

Na lang zoeken zijn wij via internet bij Floor terechtgekomen. Wij wonen in het midden van Nederland. Wij hadden nl een hele lieve pony (hoog sensitief) die blokkeerde met rijden. Pony heeft lange voorgeschiedenis maar kort gezegd wij hebben hem goedgekeurd gekocht terwijl hij vanbinnen heel ziek bleek te zijn (maag, blaas etc. etc). Hij is een jaar lang door diverse behandelaars behandeld (holistisch/regulier, chiropractors, tandarts etc). Na een jaar was Karlo gezond.

Het rijden wilde echter niet lukken. Wij hebben Karlo daarom weggebracht naar elders om hem opnieuw te laten “inrijden”. Ook daar bleef hij nog na een paar maanden blokkeren en raakte snel in paniek.

Floor heeft toen 2 behandelingen op afstand gedaan. Ze had 3 actuele foto’s nodig en geen toelichting. Het eerste verslag was heel bijzonder, ontroerend en heel treffend. Karlo zat vast in zijn emotie en was onzeker. Tijdens de behandelingsweek zag je bij Karlo een verschil in gedrag ontstaan. Hij ging ook voor het eerst draven onder het zadel! Na de 2e behandeling is hij voor het eerst stappend op buitenrit geweest. Echt super! 

Wij waren heel blij met de healings!! Maria Zanders 

Geweldige les gehad van Floor! Het was zo mooi om te zien hoe ze met mijn fries Hetske bezig was. Ze sloeg de spijker op z'n kop toen mij verteld werd wat mijn valkuilen zijn, en hoe ik deze constructief kan aanpakken. Ik heb nog veel te leren, en flink wat handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan. Top ervaring, ontzettend bedankt!Anouk Piers 

Het is heel moeilijk te omschrijven wat Floor doet met je paarden maar ook met jezelf. Je moet het ervaren, meemaken en voelen.

Ze is een heel geduldig persoon die voor elk paard een weg zoekt, tijd geeft om zichzelf te ontwikkelen, ook de eigenaar. 

Ik heb dit mogen ervaren met twee van mijn paarden. Een jong onzekere Fries die heel angstig was naar mensen toe en van uit frustratie ook gevaarlijk werd.

We moeten nog een lange weg afleggen maar dankzij Floor heb ik een fantastisch meewerkend paard en vooral een paard dat samen met mij zoekt naar balans, vriendschap, en liefde.

Ook de behandeling op afstand heeft hierbij gewerkt, ik voelde heel wat spanning van mijn paard wegvloeien. 
Ze heeft zowel mij als eigenaar en mijn paarden doen openbloeien en samen, dankzij Floor, weet ik zeker dat we een mooie toekomst tegemoet gaan!

Een aanrader voor iedereen die zoekt naar respect, vriendschap en vooral iemand die samen met jou nadenkt over je paard. Nele Dobbelaere 

Hoe? Hoe doet ze het toch..?

Ik ben de meest sceptische, realistische en down-to-earth persoon die ik ken, maar ik ben letterlijk omvergeblazen... Ik ben een controlefreak en hyper-alert persoon met een paardje met een kleine identiteitscrisis om het even snel uit te drukken.

Het moment dat Floor de stal binnenkwam, gaf ik alles met plezier en vol vertrouwen af. Controle heb je niet, maar een vriend voor het leven wel. Floor liet me inzien wie ik was, wie m'n paard was, wie we mogen zijn en vooral wie we willen zijn...

Het vertrouwen was er meteen, het genieten groeit elke dag sterker en sterker.

We komen er wel. We hebben nog een weg te gaan, maar die bewandel ik graag en volle nieuwe moed en zin!

Het is een ervaring op zich, je moet het gewoon doen. Als je twijfelt, gewoon proberen! Floor haalt die twijfel in seconden weg en de zin en moed om te groeien naar een team op 6 benen neemt elke dag toe. De onvoorwaardelijke liefde is overdonderend en wie wil z'n paardje nu niet geven wat ze verdienen? Zichzelf zijn, zichzelf ontwikkelen tot wie ze horen te zijn en vooral mogen zijn...

Wij zijn alvast fan en ik kan het enkel aanbevelen, maar je moet het echt eens ervaren! 

Ik ben hier zo dankbaar voor! Elke keer opnieuw pijn in m'n kaken van de gelukkige grijns op m'n gezicht. Je hebt ons leven enkel maar beter gemaakt en ik ben zooooo blij dat je m'n pad hebt gekruist! Floor, you rock!!!