energetisch paardentherapeut & professioneel paardenvakvrouw 

FLOOR VAN DEN DUNGEN

 

Werken met de natuurlijke aanleg van het paard is voor Floor al vele jaren de sleutel om samen met paard en ruiter de balans te vinden of te herstellen. Daarbij gaat het erom de capaciteiten van het paard positief in te zetten voor deze samenwerking. Het uitgangspunt is dat een paard om goed te kunnen werken, goed in zijn vel moet zitten. Dat geldt voor longeren of een loswerksessie, een ontspannen buitenrit of een training voor een wedstrijd. Zij heeft jarenlange ervaring met trainen, begeleiden, behandelen, in balans brengen, corrigeren van paarden in binnen- en buitenland.

Floor heeft gewerkt met o.a. Friezen, IJslanders, Andalusiërs, Haflingers, Dravers, Tinkers, pony's, Lusitano's & andere warm- bloedpaarden. Floor heeft een opleiding gehad in de theorie én in de praktijk. Ze weet waar ze over praat. Ze is gediplomeerd op het Hippisch Centrum in Deurne (NL). Ze heeft internationale praktijkervaring. Ze staat met beide benen stevig op de grond in 'Paardenland'.

Bovendien kan zij energetisch contact maken met paarden. Daardoor kan zij bij élk paard met fysieke klachten of gedragsproblemen aangeven, waar zich de sleutel tot de oplossing bevindt. Dit is voor haar de grondslag waarop al haar handelen in haar omgang met paarden gebaseerd is. Ook behandelt zij via dit energetisch kanaal paarden door direct contact of 'op afstand' via een foto. Daardoor vermindert zij blokkades, spanningen en oudere storingen bij een paard. Soms kan zij die in één keer helemaal wegnemen. Maar vaak zijn twee behandelingen nodig om een probleem definitief te klaren. Dit is afhankelijk van de toestand van het paard. En na de eerste behandeling, is er altijd een positieve wending, een duidelijk waarneembaar resultaat.

Zij werkt met kinderen en volwassenen, individueel of in een kleine groep, beginnende ruiters en ervaren professionals en paarden met een geschiedenis, alle disciplines en rassen.
 

 

 


 INVESTEREN IN VERTROUWEN